Vårt koncept

Skolmaten

Träning, sömn och mat är alla saker som påverkar dina förutsättningar för ett bra studieresultat. Vi tror att valmöjligheter gör att du äter bättre och därför presterar bättre både i skolan och i din träning.

God mat – alla dagar i veckan

God, näringsrik, närproducerad och säsongsbetonad. Dessa fyra nyckelord sätter tonen för vår restaurangverksamhet, Kitchen by Watma. Varje dag erbjuds våra elever god mat i vår mysiga skolrestaurang så lunchen blir en viktig och trevlig paus där elever får fylla på med näringsrik och aptitlig mat, för att orka hela dagen.

Alla dagar i skolveckan erbjuder vi flera alternativa huvudrätter med vår populära salladsbar som ett komplement. Elever väljer mellan en ordinarie rätt, ett vegetariskt alternativ som liknar den ordinarie rätten samt en tredje rätt som vi kallar ’skolans val’. Genom att vi erbjuder skolans val ökar vi variationen i skolmaten samt ger även skolan möjlighet att servera rätter med lokal anknytning, säsongsbetonad mat eller mat som passar väl tillsammans med olika teman. Våra skickliga kökschefer med kunskap om vilken mat som efterfrågas anpassar menyn för att den ska motsvara efterfrågan.

Intresseanmälan

Är du intresserad av Linköping Fria Läroverk?

Vill du studera hos oss eller bara veta mer? Skicka iväg en intresseanmälan till oss så hör vi av oss när det är dags för ett Öppet Hus eller någon annan typ av prova på-aktivitet hos oss.

Intresseanmälan»